Näin löydät seksiseuraa

1031
Näin löydät seksiseuraa

Seksiseuran löytäminen ilman sitoutumista voi olla välillä hankalaa siitä huolimatta, että yleensä jopa omasta naapurustostasi löytyy useita himokkaita sinkkuja, jotka tälläkin hetkellä istuskelevat tietokoneen ääressä yksin kotona. Onneksi internet tarjoaa tähän nykyään helpon ratkaisun. Deittisivustojen avulla on helppo tuoda itseään ja omia tarpeitaan potentiaalisten seksikumppanien tietoon. Nykyään sitoutumisvapaan seksin löytäminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Siitä huolimatta ei pidä innostua liikaa. Seksiseuran löytäminen onnistuu vain, jos tietää oikeat toimintatavat ja kikat. Seuraavassa on toimiva ohje miehille seksiseuran hakuun netistä.

1. Hanki identiteetti

On yleisessä tiedossa, että naiset haluavat komean, hauskan, älykkään, mielenkiintoisen ja viihdyttävän miehen. Ensivaikutelma kestää yleensä todella pitkään. Deittiprofiilisi on tärkeä osa ensivaikutelmaa, ja profiilikuvasi on tärkein osa deittiprofiiliasi. Koska seksiseuraa hakiessa ei saa yleensä toista mahdollisuutta, on hyvä panostaa aikaa ja vaivaa omaan ensivaikutelmaan. Laadi siis deittiprofiilisi huolella, ja valitse itsestäsi profiiliin edustava kuva.

2. Etsi seksiseuraa netistä

Netissä on nykyään paljon deittipalveluita, joista ihmiset etsivät seksiseuraa. Parhaat seksitreffit ovat luonnollisesti niitä, joilla on mahdollisimman paljon naisia käyttäjinä. Aloita seksiseuran etsiminen rekisteröitymällä useammmalle deittisivustolle. Näin parannat mahdollisuuksiasi löytää seksiseuraa. Täytä kaikki deittipalvelussa kysytyt tiedot itsestäsi huolellisesti, jotta naiset voivat helposti huomata, oletko heille sopivaa seuraa.

3. Ota yhteyttä aktiivisesti

Jos koputat kymmeneen oveen, yksi aukeaa varmasti. Tämä periaate toimii nettideittailussa ja etenkin seksiseuran etsimisessä. Joten aloita koputtelu. Tämä tarkoittaa aktiivista kirjoittelua kiinnostaville naisille. Ilmaise aina, että olet kiinnostunut tuntemaan heidät paremmin. Älä oleta, että jokainen nainen toivottaa sinut avohaaroin tervetulleeksi. Yritä parhaasi, ja unohda ne naiset, joilta saat pakit. Yritä olla hurmaava ja hauska, ja pidä yllä myös hieman mysteeristä ilmapiiriä. Seksiseuraa etsiessä on parasta pitää hauskaa, eikä turhaan käydä läpi omaa elämänhistoriaa.

4. Ehdota treffejä

Kun olet luonut kirjoittelemalla molemminpuolisen luottamuksen, pyydä naista treffeille. Ehdota treffejä aina yleiselle paikalle. Todella usein nainen ei halua tavata sinua ollenkaan, jos ehdotat treffejä kotiisi. Tutustu naiseen ensin rauhassa kahvilassa tai ravintolassa. Liika hätäily pilaa helposti orastavan seksisuhteen. Jos olet hoitanut esityön hyvin, saat varmasti seksiä.