7 hyödyllistä faktaa suuseksistä

1258
7 hyodyllista faktaa suuseksista
Kuva: Fotolia

Vaikka olisit kuinka hyvä iskemään ja tapailemaan naisia, pienikin epävarmuus petipuuhien suhteen ei voi olla vaikuttamatta menestykseesi naisten keskuudessa. Epävarmuus seksin suhteen näkyy varmasti epävarmuutena muissakin asioissa. On siis erittäin tärkeää, että tiedät, miten tyydyttää nainen jokaisella osa-alueella.

Perustietojen hankkiminen auttaa huomattavasti luovimaan seksin ihmeellisessä maailmassa. Suuseksin suhteen harjoitus tekee mestarin. Ilman harjoitusta hommasta tuskin tulee mitään. Harjoitus on siis tärkeää, mutta on myös tietyt perustiedot on hyvä hankkia, jotta homma sujuu jouhevasti. Tässä artikkelissa kerromme seitsemän tiedonjyvää suuseksistä.

1. Spermassa on paljon kaloreita

Nykyään naiset ovat hyvin tarkkoja ruokavaliostaan ja laskevat usein kaloreita. Monet tiedostavat, että sperma sisältää paljon kaloreita. Tämän vuoksi pienen ylimääräisen välipalan ehdottaminen aterioiden välissä painoaan tarkkailevalle naiselle ei välttämättä tuota toivottua tulosta. Kieltäytyminen johtuu todennäköisesti lähinnä tahdittomuudesta, mutta torjumisella on myös faktapohjaa. Sperma koostuu lähes pelkästään sokereista ja entsyymeistä, joten se on suunnilleen yhtä terveellinen kuin tikkunekku.

2. Ruokavalio vaikuttaa sperman makuun

Tietyt ruuat vaikuttavat joko positiivisesti tai negatiivisesti siemennesteen makuun. Usein sanotaan, että ananasmehu saa sperman maistumaan paremmalta. Tämä pitää paikkaansa, sillä kaikki hedelmät, joissa on paljon hedelmäsokeria, parantavat sperman makua. Ennen kuin alat juomaan tölkki tolkulla ananasmehua, kannattaa ottaa huomioon, että myös kaikki muut ruuat, joita syöt, saattaavat vaikuttaa siemennesteen makuun. Esimerkiksi kahvin ja parsakaalin tiedetään tekevän spermasta katkeraa.

3. G-piste ei ole myytti

G-piste mahdollistaa naiselle erittäin voimakkaat orgasmit. Jos siis haluat tuottaa naiselle mahtavia orgasmeja, G-pisteen sijainti on syytä opetella huolella. G-piste sijaitsee noin kaksi ja puoli senttiä vaginan sisällä vatsan puolella. G-pisteen stimulointi suuseksin aikana tuottaa usein todella nautinnollisen tyydytyksen.

4. Aakkoset tuottavat parhaan tuloksen

Orgasmin tuottaminen naiselle suuseksin avulla vie aikaa. Suuseksissä rytmi on paljon tärkeämpää kuin nopeus tai innokkuus. Usein kuulee neuvon, jonka mukaan kirjoittamalla kielellä aakkoset pääsee parhaaseen tulokseen. Todellisuudessa parhaaseen tulokseen pääsee yleenä säilyttämällä tasainen rytmi pitkään vähitellen vauhtia lisäten. Usein suurimmaksi ongelmaksi muodostuu kielen väsyminen. Kieltä voi treenata esimerkiksi koskettamalla nenää muutaman kymmenen toiston sarjoissa.

5. Osa naisista haisee pahalle

Tämä on yksi vastenmielisimmistä tosiasioista suuseksiin liittyen. On kuitenkin totta, että osalla naisista on luontaisesti paha ominaishaju. Älä siis ylläty, jos välillä vastaan tulee naisia, joiden pöksyjen alta löytyy vähemmän miellyttävä tuoksu. Joskus kyseessä on ominaisuus, mutta toisinaan haju johtuu myös huonosta hygieniasta tai jopa sukupuolitaudeista. Oli syy mikä tahansa, paha haju on pahimpia tunnelman pilaajia. Joskus ongelmaan saattaa auttaa suihkussa vierailu, ennen pidemmälle etenemistä. Koska paha haju voi myös johtua sukupuolitaudista, on hyvä ottaa asia avoimesti puheeksi seksikumppanin kanssa.

6. Suuseksi ei ole niin turvallista kuin usein luullaan

Vaikka suuseksisssä ei ole pelkona ei-toivottu raskaus, ei sekään ole täysin turvallista tuntemattoman kumppanin kanssa. Useampikin sukupuolitauti voi tarttua suuseksin välityksellä. Jos haluat perehtyä asiaan tarkemmin, netistä löytyy paljon tietoa. Voit myös puhua asiasta lääkärillesi. Pidä mielessä, että seuraavana päivänä moni jännittävä ja kiihottava idea ei tunnu enää niin hyvältä.

7. Pähkinä ratkottavaksi

Nykyään ihmiset ovat hyväksyvämpiä ja peremmin perillä seksiin liittyvien asioiden suhteen. Ihmiset tietävät enemmän seksistä yhä nuoremmalla iällä. Silti osa seksiin liittyvistä myyteistä elää vahvasti. Näitä myyttejä levittävät usein huonosti asioihin perehtyneet tai vähemmän seksin suhteen kokeneet ihmiset. Tämä saattaa aiheuttaa hämmennystä ja väärinkäsityksiä. Olet sitten kokenut alfa uros tai vasta lihallisten nautintojen pariin päässyt aloittelija sinun kannattaa ehdottomasti perehtyä paremmin suuseksin ihmeelliseen maailmaan.