Koti Seksiseuraa helposti ja nopeasti netistä

Seksiseuraa helposti ja nopeasti netistä

Olemme saaneet paljon kyselyitä ihmisiltä, jotka eivät onnistu yrityksistä huolimatta löytämään seksiseuraa netistä. Koska monilla tuntuu olevan ongelmia seksikumppanin löytämisessä, päätimme koota tähän yksinkertaiset viiden kohdan ohjeet seksiseuran hakuun.

1. Liity suosituimpiin deittipalveluihin

Netissä on nykyään tarjolla hyvin monenlaisia deittipalveluita. Eräät palvelut on suunnattu pelkästään pysyvän elämänkumppanin hakemisen, kun taas toiset tarjoavat mahdollisuuden hetken huumaan. On melko harvinaista, että samasta palveluista voi löytää niin pysyvän rakkauden kuin pelkkää seksiseuraa. Tämän vuoksi oikean deittipalvelun valinta on seuranhaun onnistumisen kannalta hyvin tärkeää.

Olemme listanneet tähän suosittuja seksideittejä seuranhakuun seikkailumielellä. Tätä listaa kannattaa käyttää vain, jos tekee mieli panoseuraa. Elämänkumppanista haaveilevien kannattaa katsella muualta. Parhaaseen tulokseen pääsee useimmiten käyttämällä paria kolmea palvelua yhtä aikaa. Jos olet kuitenkin uusi ja hieman epävarma nettideittailija, voit hyvin liittyä kokeeksi vain yhdelle sivustolle. Kokeilun perusteella huomaat pian, uskallatko todella hakea oikeaa seksiä netistä vai tyytyä ainoastaan aikuisviihteen selailuun.

Seksiseuran haku vuonna 2023

Listasimme seksitreffit, joilta on mahdollista hakea seksiseuraa. Katso täältä, minkälaisia deittisovelluksia seksiseuran hakuun on tarjolla!

2. Laadi kiinnostava profiili

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan seksideittisivuston, ensimmäinen askel on laatia hyvä profiili. Tämä kannattaa tehdä heti, vaikka se saattaakin tuntua aluksi hankalalta. Osa deittailijoista jättää profiilinsa täyttämättä ja alkaa heti lähettää viestejä muille käyttäjille. Tämä lähestymistapa tuottaa kuitenkin harvemmin toivottua tulosta.

Deittiprofiili muodostuu useimmissa deittipalveluissa kolmesta osasta: kuvista, vapaasta tekstistä ja ennalta määritellyistä kysymyksistä. Kuvat ovat ehdottomasti profiilin tärkein osa, mutta kaikki kohdat on syytä täyttää. On kuitenkin hyvä muistaa, että varsinkin seksideittipalveluissa lyhyt ja täsmällinen esittely toimii yleensä pitkää selostusta paremmin.

Profiiliin kannatta ehdottomasti lisätä kuvia, vaikka olisikin liian ujo näyttämään naamaansa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kasvojen näyttäminen lisää kontaktien määrää huomattavasti, sillä se viestii itsevarmuutta ja luotettavuutta. Seksiseuraa on kuitenkin mahdollista löytää myös ilman kasvokuvaa.

Vaikka kyse on seksiseuran hakemisesta, pääasiallisena profiilikuvana toimii parhaiten normaali vaatteet päällä otettu kuva. Miehillä parhaiten toimii toisen henkilön ottama kuva, jossa kuvattava on luonnollisessa ympäristössä eikä edes varsinaisesti poseeraa kuvaa varten. Hyvä ympäristöjä ovat esimerkiksi liikunta- tai jokin muu harrastus sekä sosiaaliset tapahtumat. Miehillä erinomaisia tuloksia tuottavat myös kuvat, joissa miehen seurassa on kaunis nainen tai jopa useampia naisia. Tutkimuksissa on todettu, että muiden naisten läsnäolo lisää naisten kiinnostusta miestä kohtaan huomattavasti. Jos olet hyvässä kunnossa fyysisesti, kannattaa se ehdottomasti näyttää.

Miesten on syytä välttää selfieitä tai ainakin kannatta pyrkiä siihen, että kaikki profiilin kuvat eivät ole itse otettuja. Pelkät selfiet viestivät matalasta sosiaalisesta statuksesta ja eristyneisyydestä. Yleinen deittiprofiilin moka onkin perinteinen vessassa otettu peiliselfie. Muita tyypillisiä miesten mokia ovat liian pimeät tai epäselvät kuvat sekä kameraan suoraan tuijottava massamurhaajailme.

Miehistä poiketen naisilla selfiet toimivat paremmin. Naisella parhaiten toimiva profiilikuva onkin yleensä hyvässä valossa hieman yläviistosta otettu selfie viettelevällä ilmeellä. Useimmat naiset näyttävät osaavan ottaa itsestään edustavia kuvia keskimäärin miehiä paremmin. Ja tässä kohtaa on syytä myös muistaa, kuten monet varmaan jo tietävätkin, että naisten ei seksitreffeillä tarvitse seksiseuraa saadakseen panostaa kuviinsa ja profiiliinsa ihan niin paljon kuin miesten. Tämän vuoksi melkein mikä tahansa suhteellisen edustava kuva toimii profiilissa hyvin, eikä kasvojen näyttäminen ole ollenkaan välttämätöntä.

Profiiliin kannattaa lisätä muutamia kuvia. Hyvä määrä on yleensä kolmesta viiteen. Pääasiallisen kuvan jälkeen profiiliin voi lisätä myös paljastavampia otoksia. Joillain sivustoilla nämä kuvat on mahdollista halutessaan piilottaa ja näyttää vain valitsemilleen käyttäjille.

Vapaa esittelyteksti on kuvien jälkeen deittiprofiilin toiseksi tärkein osuus. Tähän ei todellakaan kannata kirjoittaa pitkää elämäntarinaa. Näitä ei kukaan jaksa seksideiteillä lukea. Parhaiten toimii kevyt muutaman lauseen teksti. Hauska tai ainakin pilke silmäkulmassa toimiva profiili toimii parhaiten. Jopa oikein valitut sanaluettelot toimivat nykyään melko hyvin, jos haussa on vain seksiseuraa. Luottelotyyppisiin profiiliteksteihin miehen on syytä lisätä esimerkiksi tieto pituudesta (jos sitä on), urheilu- ja muista mielenkiintoisista harrastuksista, sosiaalisesta elämästä sekä omasta libidosta. Myös joku hauska tai omituinen itseen liittyvä fakta saattaa lisätä profiilin kiinnostavuutta.

Mikäli deittipalvelussa on valmiita kysymyksiä, myös nämä kannattaa täyttää. Erityisen tärkeitä kohtia ovat pituus, ruumiinrakenne, alkoholin käyttö sekä tupakointi. Lyhyenä yhteenvetona voi todeta, että parhaiten panoseuraa miehille lohkeaa viestimällä profiilillaan korkeaa sosiaalista statusta sekä aktiivista elämäntapaa. Naisilla ulkonäkö ja siitä huolehtiminen tuottaa eniten yhteydenottoja.

seksiseuraa heti
Deittipalveluista on mahdollista löytää seksiseuraa heti. Kuva: Envato Elements

3. Lähetävä viestejä, chattaile ja flirttaile

Kun olet saanut profiilisi valmiiksi, pääset itse asiaan, eli uusiin ihmisiin tutustumiseen. Deittailu kannattaa aloittaa selailemalla käyttäjiä omalta tai läheisiltä paikkakunnilta. Useimmissa deittipalveluissa on mahdollista ottaa muihin käyttäjiin yhteyttä useammallakin tavalla. Tyypillisesti tarjolla on perinteinen viestittely, chat sekä flirtit. Joillain sivustoilla käyttäjiä voi myös lisätä suosikeiksi. Tämä saattaa sivustosta riippuen näkyä myös suosikiksi lisätylle käyttäjälle.

Miesten kannattaa heti suosiolla unohtaa seksideiteissä flirttien lähettely. Tämä on lähinnä ajanhukkaa, sillä naiset eivät lähes koskaan reagoi flirtteihin mitenkään. Sen sijaan naiset voivat huoletta käyttää flirttejä ensimmäisenä yhteydenottona.

Eniten vastauksia saa yleensä lähettämällä viestin kyseisellä hetkellä online-tilassa olevalle käyttäjälle. Toki viestin voi laittaa myös kiinnostavalle käyttäjälle, joka ei sillä hetkellä ole paikalla, mutta nämä viestit saavat yleensä vähemmän vastauksia. Joillain sivustoilla saattaa olla myös sellaisia käyttäjiä, jotka eivät ole kirjautuneet sivustolle aikoihin ja ovat unohtaneet profiilinsa. Tämän vuoksi poissaolevilta käyttäjiltä tulee vähemmän vastauksia takaisin.

Aloitusviestillä on suuri merkitys vastauksen saamiseen. Aloitusviestiin pätee sama periaate kuin profiilitekstiinkin. Romaania ei kannata kirjoittaa. Parhaiten toimivat hauskat huomiot, omaperäisemmät kysymykset, rennot letkautukset ja profiiliin liittyvät havainnot. Viestiin kannattaa lisätä vähintään yksi kysymys tai se kannattaa laatia niin, että siihen on muuten helppo vastata.

Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa, että miesten on syytä jättää ensimmäisestä viestistä suorat seksiehdotukset pois. Tämä on hyvin yleinen virhe, jonka vuoksi monet miehet eivät löydä netistä seksiseuraa ollenkaan. Ensimmäisissä viestissä voi toki viitata seksiin epäsuorasti ja vihjaillen, mutta suora ehdotus ei juuri koskaan toimi. Myös pelkkä tervehdyksen lähetys tai kuulumisten kysely on useimmiten silkkaa ajanhukkaa. Näitä viestejä useimmat naiset saavat kymmeniä päivässä.

Parhaiten treffeille pääsee viestittelemällä rennolla asenteella pilke silmäkulmassa. Sen sijaan katkeroitumiseen, epätoivoisuuteen tai merkittäviin henkisiin ongelmiin viittaavat viestit lopettavat yleensä kommunikaation lyhyeen. Jos vastausta ei kuulu heti, ei missään tapauksessa kannatta alkaa pommittaa käyttäjää uusilla viesteillä. Tämä on selvä varoitusmerkki epätoivoisuudesta. Jos et saa vastausta, keskitä huomiosi muihin käyttäjiin. Netti on täynnä deittailijoita. Yksittäisiin ihmisiin ei kannata jumiutua. Sen sijaan kannattaa avata uusia keskusteluja ja keskittyä etsimään seksiseuraa muualta.

4. Sovi treffit

Seksideiteissä saattaa olla jonkinverran käyttäjiä, jotka haluavat vain flirttailla ja kirjoitella seksistä. Suurimmalle osalle deittailijoista viestittelyn päämäränä on kuitenkin päästä treffeille ja saada seksiseuraa. Tämän vuoksi ei ole ihan sama, mitä muille käyttäjille kirjoittelee. Viestejä kirjoittaessa kannattaa pitää alusta asti tapaaminen mielessä. Tapaamista ei kuitenkaan kannata ehdottaa heti ensimmäisessä viestissä.

Vaikka deittipalveluissa pyritään löytämään panoseuraa, haluavat useimmat käyttäjät tietää toisesta osapuolesta jotain ennen ensitreffejä. Viestittelemällä voi alkaa muodostaa luottamusta, joka auttaa myös luomaan oikeanlaista tunnelmaa ensimmäisellä tapaamisella. Mitään kiveenkirjoitettua sääntöä siitä, kuinka pian tai kuinka monen viestin jälkeen tapaamista kannattaa ehdottaa, ei ole. Hyvä taktiikka on kuitenkin lähteä liikkeelle muutaman viestin jälkeen vihjailemaan tapaamisesta tai todellisesta seksisuhteesta. Näin saa yleensä hyvän kuvan siitä, onko toinen osapuoli valmis tapaamaan nopeasti vai vaatiiko tapaaminen vähän parempaa tutustumista.

Jos vastakkainen osapuoli on hyvin mukana jutuissa ja vaikuttaa kiinnostuneelta, ei tapaamisen ehdottamisessa kannata viivytellä. Nettideittailu on luonteeltaan melko nopeatempoista ja tilaisuus tapaamiselle saattaa mennä nopeasti ohi. Viivyttely saattaa helposti johtaa siihen, että deittikumppani ehtii tapaamaan jonkun toisen. Usein viestittelyssä täytyykin löytää hyvä tasapaino hätäilyn ja viivyttelyn väliltä.

Vaikka itsestä tuntuisikin, että on valmis seksiin heti, kannattaa tapaaminen lähes aina sopia ensin yleiselle paikalle. Luontevin tapa aloittaa seksitreffit on käydä ensin yksillä. Tämä rentouttaa tunnelmaa ja tekee tilanteesta luontevamman. Kasvotusten toisesta osapuolesta saa todellisemman mielikuvan ja yleensä pienen tutustumisen jälkeen seksikin sujuu paremmin. Seksi on usein myös parempaa, kun sitä saa vähän odottaa. Yleisellä paikalla tapaamisessa on myös se hyvä puoli, että tapaaminen on luontevampaa lopettaa lyhyeen, jos toinen osapuoli ei todellisuudessa olekaan ihan sitä mitä on antanut ymmärtää. On hyvä muistaa, että kaikki seksitreffit eivät lopulta johda seksiin. Tämä on väistämätöntä, eikä siitä kannata suuttua tai loukkaantua. Nettideittailun hyvä puoli on se, että aina voi sopia uudet treffit. Seksielämän ei tarvitse olla koskaan yhden ihmisen varassa. Jos seksi deitin kanssa ei innosta tai jos treffikumppani katoaa ennen aikojaan, aina voi myös jatkaa halutessaan iltaa ja katsoa, minkälaista seksiseuraa yöelämästä löytyy.

Kannattaa muistaa, että nettideittailu on hyvä lisä seksiseuran hakemiseen baareista ja yökerhoista. Sen rinnalla voi aina olla valppaana, mitä todellisessa elämässä tulee vastaan. Nettideittailussa on toki paljon hyviä puolia. Sen avulla voi tavata paljon useampia ihmisiä ja hakea seuraa kauempaakin. Ei ole ihme, että suurin osa parisuhteistakin alkaa nykyään netistä.

Jos tuntuu, että saat helposti sovittua seksitreffit deittipalvelussa, mutta treffit eivät usein johda seksiin, kannattaa miettiä, annatko itsestäsi kovin harhaanjohtavan mielikuvan viesteissä. Selvä valehtelu ei nettideittailussa yleensä kannata, vaikka muutaman sentin lisääminen pituuteen tai muutan kilon vähentäminen painosta tuskin kenellekään ratkaiseva tekijä onkaan. Treffeille pääsy on vasta ensimmäinen askel. Seksin saaminen vaatiin myös hieman taitoja ja pelisilmää tapaamisen edetessä.

seksiseuraa netistä
Suomalaiset hakevat nykyään paljon seksiseuraa netistä. Kuva: Envato Elements

5. Miten saada seksiä ensimmäisillä treffeillä?

Vaikka treffit on sovittu ja seksistä on etukäteen ollut puhe, ei ole aivan sama miten tapaamisen aikana käyttäytyy. Pitäisi olla itsestään selvää, että esimerkiksi kännissä tai peseytymättä ilmestyminen treffeille lopettaa seksitreffit lähes aina lyhyeen. Se, että on onnistunut sopimaan treffit ei siis vielä välttämättä takaa, että panoseuraa tulee todellisuudessa saamaan.

Ihan aluksi on syytä todeta, että perusasiat täytyy olla treffeille mentäessä kunnossa. On syytä käydä suihkussa, pitää perushygieniasta huolta ja laittaa siistit vaatteet päälle. Alkoholia ei yleensä kannata ennen treffejä nauttia. Jos treffit on sovittu baariin ja itsellä on tapana hieman jännittää seksitreffejä, kotona voi toki ottaa yhden jännityksen vähentämiseksi. Jos kuitenkin tiedät, ettei se jää yhteen, älä ota ennen treffejä yhtään.

Treffien aikana voi toki alkoholia nauttia tilanteen mukaan. Toimintakyky on kuitenkin syytä pitää hyvänä. Vaikka kovassa kännissä saattaisikin päästä lakanoita heiluttamaan, seksi harvoin on silloin erityinen elämys ja monen miehen suorituskyky heikentyy. Myöskään vakituisempaa seksisuhdetta näistä illoista harvemmin muodostuu. Tämä kannattaa muistaa erityisesti silloin, jos sellainen on toiveissa.

Treffien edetessä on tärkeää olla tilanteen tasalla. Tapaamisen etenemistä on hyvä ohjata itsevarmasti toivottuun suuntaan, mutta suorat ja tökeröt ehdottelut kannattaa tässäkin vaiheessa jättää tekemättä, jos toinen osapuoli ei ole osoittanut vastaavaa taipumusta. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö puheenaiheet voisi pyöriä seksin ympärillä. Varsinkin miehille usein paras lähestymistapa on kuitenkin ennemmin vihjaileva ja flirttaileva kuin liian suora.

Fyysinen kontakti etenee yleensä melko luontevasti tunnelman mukaan. Tämänkin suhteen toisen osapuolen tarkkailusta on hyötyä. Edelleen on hyvä muistaa, ettei seksin saaminen treffeillä ole koskaan itsestään selvää. Jos saat pakit, ei niistä kannata suuttua tai loukkaantua. Joskus näin vain käy kaikille. Netistä löytyy kyllä aina uusia seksikumppaneita.

Kondomit kuuluvat luonnollisesti seksitreffien perusvarustukseen. Näitä kannattaa ottaa riittävästi mukaan olit sitten mies tai nainen. Mikään ei pilaa tunnelmaa pahemmin kuin kondomin unohtaminen ja pakkien saaminen sen takia.

Jos onnistuit viettämään nettideitin kanssa nautinnollisen illan, ei yhteydenpitoa välttämättä kannata jättää siihen, vaikka ei vakituista suhdetta haluaisikaan. Vakituinen tai säännöllinen seksisuhde parantaa elämänlaatua, vaikka haluaisikin sen rinnalla tapailla myös muita ihmisiä. Tällaiset suhteet ovat nykyään hyvin yleisiä.

Olemme tässä esittäneet kattavan viiden kohdan oppaan siihen, miten saat seksiseuraa netistä. Nyt kun tiedät miten hommat toimii, on aika ottaa ensimmäinen askel tyydyttävämpään elämään.