Mistä nainen etsii seksiseuraa?

3105
Mistä nainen etsii seksiseuraa

Perinteisten sukupuoliroolien muuttuessa myös naisten seksuaalisuus on tullut yhä avoimemmaksi. Naiset tuntevat nykyään voivansa toteuttaa seksuaalisuuttaan yhtä vapaasti kuin miehetkin. Naiset eivät halua olla enää passiivisia objekteja, vaan tahtovat ilmaista seksuaalisuuttaan ja nauttia omasta kehostaan haluamallaan tavalla. Tämän myötä naiset ovat alkaneet etsiä oma-aloitteisesti entistä enemmän seksiseuraa. Naiset eivät useinkaan enää jää odottelemaan, että juuri heitä itseään kiinnostava mies tekee aloitteen, vaan etsivät kiinnostavia miehiä aktiivisesti.

Ennen vanhaan irtosuhteita harrastavaa naista saatettiin katsoa hyvinkin pahalla. Nykyään yhteiskunnan yleinen ilmapiiri on paljon hyväksyvämpi myös naisten nautintojen suhteen. Tämä on luonnollisesti kaikkien etu, ja tämän myötä naisten ja miesten tarpeet kohtaavat entistä paremmin.

Mistä seksiseuraa etsitään eniten?

Naiset hakevat seksiseuraa hyvin pitkälti samoista paikoista kuin miehetkin. Seksiseuraa etsitään tyypillisimmin seuraavista paikoista ja tilanteista.

  • Baarit
  • Yökerhot
  • Häät, pikkujoulut ja muut juhlat
  • Kotibileet, mökkibileet ja illanistujaiset
  • Risteilyt
  • Internet

Perinteisien paikkojen kuten baarien ja yökerhojen lisäksi seksiseuraa etsitään yhä enemmän netistä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana muutos on ollut merkittävä. Vielä kymmenen vuotta sitten monet pitivät nettideittailua merkkinä epätoivoisuudesta ja välttivät sitä kaikin keinoin. Nykyään valta osa yhtään pidemmän aikaa sinkkuna viettäneistä aikuisista on kokeillut vähintään kerran nettitreffejä.

Nettitreffit sopivat erityisen hyvin seksiseuran hakemiseen. Netissä voi heti ilmoittaa suoraan minkälaista seuraa etsii. Kasvokkain kohdatessa tätä täytyy yleensä arvuutella eleistä ja sanoista illan edetessä. Netissä voi helposti jo omassa profiilissaan ilmoittaa, että on kiinnostunut ainoastaan seksiseurasta. Näin säästyy paljolta vaivalta ja epäonnistuneilta iskuyrityksiltä.

Netissä on lisäksi seuran suhteen paljon enemmän valinnanvaraa. Voit helposti löytää omalta paikkakunnalta satoja oman ikäisiä seuranhakijoita. Tämän lisäksi voit helposti etsiä seuraa myös toisilta paikkakunnilta ja jopa ulkomailta. Netistä löytyy helposti samanhenkistä seuraa oli kyse sitten seksiseurasta tai parisuhteesta. Treffejä on helppo sopia useampia samalle viikolle tai vaikka samalle päivälle.

Deittipalveluissa ei tarvitse kertoa heti itsestään kaikkea ja nimimerkin takaa kirjoittelu on turvallista. Netissä on helppo hankkia toisesta osapuolesta perustietoa ennen tapaamista. Itsestä ei myöskään tarvitse paljastaa alkuun sellaisia asioita, joista ei halua kertoa. Voit helposti keskittyä kertomaan hyvistä puolistasi.

Näissä deittipalveluissa on seksiseuraa etsiviä naisia

Naiset etsivät mielellään seksiseuraa deittipalveluista, jotka on toteutettu asiallisesti ja tyylikkäästi. Naisia ei yleensä löydä kovin helposti treffipalstoilta, joihin liittyy muitakin aikuisviihdepalveluita kuten puhelinseksin myyntiä, seksikauppoja tai pornoa.

Jos liityt kaikkiin yllä mainittuille sivustoille, löydät seksiseuraa varmasti hyvin nopeasti. Yleensä kannattaa etsiä seksiseuraa yhtä aikaa useammasta palvelusta. Naiset voivat valita kyllä vain yhden palvelun ja käyttää ainoastaan sitä, mutta miesten kannattaa yleensä käyttää muutamaa palvelua yhtäaikaa. Valitettava tosiasia on, että miesten täytyy nähdä hieman enemmän vaivaa seksiseuran löytämiseen. Mutta tämä pätee tietenkin kaikkiin muihinkin paikkoihin kuin nettiin. Netistä löytyy kuitenkin kaikille seksiseuraa, kunhan jaksaa olla aktiivinen ja panostaa hieman vaivaa viestittelyvaiheeseen.

Miksi naiset etsivät seksiseuraa useimmiten netistä?

  • Seksiseuraa voi etsiä netistä täysin anonyymisti.
  • Seksiseuraa voi etsiä huomaamattomasti. Deittisivustoja voi selailla jopa työpäivän lomassa. Netistä on helppo myös etsiä salaista seksiseuraa.
  • Kumppanista on helppo löytää taustatietoja esimerkiksi googlettamalla ja tarkistamalla Facebook. Kannattaa myös itse tarkistaa, mitä tietoja itsestä löytyy netistä ja miltä facebook näyttää potentiaalisen seksikumppanin näkökulmasta.
  • Seksiseuran etsiminen netistä ei vaadi baarireissuja ja epämiellyttäviä lähentely-yrityksiä miehiltä, joista nainen ei ole ollenkaan kiinnostunut.