Kovempi, pitkäkestoisempi ja parempi erektio

1854
kovempi pitkakestoisempi ja parempi erektio
Kuva: Fotolia

Lähes jokainen mies on vähintään jossain elämänvaiheessaan miettinyt, miten voisi saavuttaa vahvemman, kovemman ja pitkäkestoisemman erektion. Mikään ei paranna miehen itsetuntoa niin paljon kuin tietoisuus siitä, että kanki pysyy varmasti kovana pitkän session tai useamman kierroksen ajan. Aikojen saatossa on kehitelty erilaisia hoitoja, lääkkeitä ja laitteita mieskunnon parantamiseksi. Useimmat näistä ratkaisuista ovat kuitenkin osoittautuneet enemmän tai vähemmän toimimattomiksi.

On kuitenkin olemassa myös monia keinoja, joilla voi oikeasti vaikuttaa erektion vahvuuteen ja kestoon. Ja mikä parasta useimmat näistä mieskuntoa parantavista keinoista ovat täysin ilmaisia. Näiden vinkkien avulla voit sekä parantaa erektiotasi väliaikaisesti että vaikuttaa vakituisen seksielämäsi laatuun. Tämän artikkelin vinkkien mukaan toimimalla et enää koskaan joudu keksimään tekosyitä, miksi juuri nyt et ole parhaassa vireessäsi.

Valitse oikea asento

Jos tavoitteenasi on maksimaalisen vahva erektio, harrasta seksiä asennoissa, joissa mies on päällä. Perinteinen lähetyssaarnaaja tai takaapäin mahdollistavat paremman verenkierron myötä vahvemman ja kovemman erektion. Tämä johtuu yksinkertaisesti painovoimasta – painovoiman myötä veri kiertää asennosta riippuen joko penikseen päin tai siitä poispäin.

Vähennä herkkyyttäsi

Peniksen herkkyyden vähentäminen viivyttää laukeamista. Perinteisin tapa herkkyyden vähentämiseen on kondomin käyttö. Jos kondomin käyttö ei ole suhteessasi tarpeellista, toinen hyväksi todettu keino siemensyöksyn viivyttämiseksi on seksin ulkopuolisiin asioihin keskittyminen. Ajattelemalla jotain hyvin arkistaa seksiin liittymätöntä asiaa viivyttää laukeamista usein yllättävänkin pitkään.

Kokeile penisrengasta

Maailma on täynnä mainosmiehiä ja arveluttavia tutkimuksia, jotka lupaavat jonkun tietyn laitteen parantavan erektiota tai suurentavan penistä. Useimmat näistä laitteista ovat kuitenkin kivuliaita, hankalia käyttää ja ennen kaikkea toimimattomia.

Yksi turvallisimmista ja toimivimmista laitteista erektion parantamiseen on perinteinen ja yksinkertainen penisrengas. Kumista tai muovista valmistettu penisrengas sijoitetaan peniksen juureen ja se vähentää veren virtausta pois peniksestä. Penisrengas ei kasvata penistä, mutta se tekee erektiosta voimakkaamman ja kovemman.

Säästä voimiasi

Harrasta seksiä yleisen kuntosi rajoissa. Pidä tahti itsellesi sopivana. Jos olet uupunut ensimmäisen minuutin jälkeen erektiosi heikkenee vääjäämättä. Koko sessiota ei muutenkaan tarvitse mennä läpi kaasu pohjassa.

Rauhoitu

Jännitys ja hermostuneisuus saattavat saada peniksesi kutistumaan kuin puuvillakalsarit pesukoneen kuudenkymmenen asteen ohjelmassa. Valitettavasti ahdistuneisuus seksiin liittyvistä asioista kuten oman kehon, oman peniksen, mieskunnon tai läheisyyden suhteen on melko yleistä. Tämä esiintymispelko nostaa yleensä rumaa päätään juuri väärällä hetkellä kuten ensimmäisellä kerralla uuden tuttavuuden kanssa. On siis hyvin tärkeää oppia rauhoittumaan ja pitämään hermot kurissa seksiä harrastaessa. Valitettavasti jännittyneisyyteen ei ole helppoa ja pikaista parannusta. Yleensä se kuitenkin helpottaa ajan ja kokemuksen myötä.

Älä masturboi liian usein

Jos haluat kovan ja kestävän erektion, ole masturboimatta useampi päivä ennen kuin harrastat seksiä. Tämä on yksi harvoista hyvistä syistä rajoittaa masturbointia. Se saattaa vaatia hieman itsekontrollia, mutta palkintona on vahva erektio.

Syö terveellisesti

Kohon kannalta massiivisen erektion tuottaminen on monimutkainen ja vaativa saavutus. Ei ole siis ollenkaan ihme, että ruokavaliolla on merkittävä rooli seksuaalitoimintojen ylläpitämisessä. Epätervellisellä ruokavaliolla on haittavaikutuksia verisuonien kuntoon, verenkiertoon sekä hormonitasapainoon, ja näiden kauttaa heikentävä vaikutus myös kykyyn tuottaa kunnollinen erektio.

Lisäravinteista erektioon vaikuttaa erityisesti sinkki. Sinkki on tärkeä hivenaine testosteronin, siemennesteen ja siittiöiden tuottamisessa. Jos siis haluat parantaa erektiotasi, kannattaa huolehtia kyllin suuresta sinkin saannista. Runsaasti sinkkiä sisältäviä ruoka-aineita ovat esimerkiksi maksa, kala, äyriäiset, herneet ja pavut. Helpoin tapa varmistaa riittävä sinkin saanti on ottaa se lisäravinteena. Suositeltu annos on 15mg/vrk.

Jos tiedät saavasi seksiä heti ravintolaillan jälkeen, älä valitse viiden ruokalajin ateriaa viinillä ja jälkiruualla. Ylensyönti heikentää erektiota ruuansulatuksen ajan. Mieskunnon optimoimiseksi olisi hyvä sulatella ruokaa vähintään tunti aterioinnin jälkeen.

Harrasta liikuntaa

Treenaa erityisesti vatsalihaksiasi. Tämä auttaa erektion ylläpitämisessä. Kaljamaha sen sijaan on myrkkyä kovalle erektiolle. Kaiken lisäksi maha saa peniksen näyttämään pienemmältä kuin se onkaan. Hyvä fyysinen kunto ja urheilullinen vartalo parantavat oloa ja kohentavat itsetuntoa. Hyvän itsetunnon myötä myös seksiviettisi kasvaa.

Älä juo tai polta liikaa

Tupakoinnin heikentavä vaikutus erektioon on ollut jo pitkään tiedossa. Tämä on yksi monista hyvistä syistä lopettaa polttaminen. Liika alkoholinkäyttö puolestaan vähentää peniksen herkkyyttä ja saattaa johtaa eturauhasongelmiin.

Pidä huolta lääkityksestäsi

Viime vuosina yhä useampi on alkanut käyttää lääkkeitä mielenterveysongelmiin kuten masennukseen, fobioihin, pakko-oireiseen häiriöön ja ahdistuksiin. Monet näihin ongelmiin käytetyistä lääkkeistä heikentävät merkittävästi erektiota. Varmista lääkäriltäsi, että lääkityksesi annostus vastaa tarvettasi, ja kysy, miten lääke vaikuttaa erektioon.