Vinkkejä seksin harrastamiseen autossa

2173
vinkkeja seksin harrastamiseen autossa
Kuva: Fotolia

Seksin harrastaminen autossa kuulostaa kiihottavalta ajatukselta, mutta se ei monestikaan ole käytännössä niin helppoa kuin voisi ajatella. Autossa puuhastelua kokeilleille auton tuomat epämukavuudet ovat varmasti tuttuja. Ahtaat tilat, kovat pinnat, tiellä olevat esineet kuten ratti ja vaihdekeppi sekä vaikeus löytää molempia miellyttävä asento saattavat tuottaa aloittelevalle autosekstailijalle hyvinkin suuria alkuvaikeuksia. Huomioimalla tietyt perusasiat, seksin harrastaminen autossa voi kuitenkin olla hyvin kiihkeä ja nautinnollinen kokemus. Tässä artikkelissa kerromme vinkkejä, joiden avulla voit harrastaa parempaa seksiä autossa.

Parhaat paikat ja asennot seksin harrastamiseen autossa

Takapenkki

Takapenkki on paras autosta löytyvä tila seksin harrastamiseen. Asennoissa on takapenkillä mukavasti valinnanvaraa. Sekä mies että nainen voi olla päällä, ja alla oleva osapuoli voi joko maata tai miehen ollessa kyseessä myös istua penkillä. Saat enemmän tilaa vetämällä etupenkit mahdollisimman eteen.

Pelkääjän paikka

Vedä matkustajan puoleinen etupenkki niin taakse kuin se menee saadaksesi enemmän tilaa. Kaikkein toimivin asento etupenkillä on mies alla ja nainen päällä. Nainen voi olla joko kasvot mieheen päin tai kasvot tuulilasiin päin. Jälkimmäisessä asennossa voi ottaa mukavasti tukea kojelaudasta.

Seksin harrastaminen auton ulkopuolella

Auton konepelti on mainio alusta kaikenlaiselle mukavalle toiminnalle. Suuseksi onnistuu erinomaisesti vastaanottavan osapuolen istuessa konepellillä. Seksi onnistuu hyvin myös niin edestä kuin takaakin päin naisen tukiessa vartaloaan konepeltiin. Kaiken muun hyvän lisäksi saatte samalla raitista ilmaa.

Paikan valinta

Valitkaa paikka seksin harrastamiseen huolella. Huolehtikaa siitä ettette häiritse muita ihmisiä. Jos kiinnijäämisen riski saa aikaan erityistä kiihotusta, valitkaa paikka ja ajankohta niin, että ainoastaan tasapainoiset aikuiset voivat nähdä vilauksen puuhailuistanne. Muussa tapauksessa valitkaa rauhalinen paikka, jossa on mukava maisema ja miellyttävä ympäristö. Järven rannat, puistot ja pienet metsiköt ovat hyviä paikkoja rauhalliseen seksin harrastamiseen.

Paremman paikan puutteessa toki hommaan käy myös tyhjä parkkipaikka. Yrittäkää kuitenkin keksiä jokin omaperäinen paikka ja välttää sellaisia paikkoja, joihin kaikki muutkin menevät. Paikan valintaan kannattaa käyttää hieman mielikuvitusta ja muistaa, että vaihtelu virkistää tässäkin asiassa.

Puhtaus ja hygienia

Auto kannattaa ehdottomasti pitää puhtaana seksin harrastamista varten. Vanhat räkärätit, tyhjät juomatölkit tai rasvaiset pizzalaatikot ovat omiaan viemään kumppanisi huomion seksistä muualle. Leivänmurut tai hiekka takapenkillä tuntuvat ikäviltä paljaan takapuolen alla, joten muista imuroida autosi riittävän usein. Siisti autosi aina ennen seksitreffejä.

Autossa kannattaa aina säilyttää talous- tai vessapaperirullaa, jotta seksin harrastamisen jälkeen voi nopeasti hieman puhdistautua tai pyyhkiä penkeiltä suurimpia tahroja. Kondomin käyttäminen on toimiva keino pitää auto puhtaana tulevia sessioita ajatellen. Spermatahrat penkillä eivät yleensä paranna tunnelmaa.

Anna mennä!

Seksin autossa ei ole aina mahtavaa, mutta pienellä suunnittelulla ja asioiden huomioon ottamisella se tuo mukavaa vaihtelua seksielämään. Pitäkää hauskaa ja nauttikaa elämästä, mutta käyttäkää myös maalaisjärkeä ja ottakaa myös muut ihmiset huomioon. Tässä esitetyillä vinkeillä pääsee hyvin alkuun seksin harrastamiseen autossa, mutta vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea autossa voi tehdä.