Näin teet naiseen vaikutuksen treffeillä

148

Kerromme tässä artikellissa vinkkejä siihen, miten voit tehdä vaikutuksen naiseen treffeillä.

Ennen treffejä

Valitse sopiva paikka

Aloita illan suunnittelu valitsemalla treffeille sopiva paikka. Mieti naisen mielenkiinnonkohteita ja etsi paikka, joka voisi sopia juuri hänelle. Voit myös kysyä suoraan, mitä hän haluaisi tehdä.

Pukeudu hyvin

Annat itsestäsi vaikutelman, kiinnittämällä huomiota pukeutumiseesi. Valitse vaatteet, jotka sopivat paikan tunnelmaan ja naisen mieltymyksiin. Muista myös olla huoliteltu ja siisti.

Ole ajoissa

Ole täsmällinen ja saavu ajoissa treffeille. Myöhästyminen voi antaa huonon ensivaikutelman ja tunnelma saattaa latistua jo heti alkuunsa.

Treffeillä

Kuuntele ja ole kiinnostunut

Kuuntele naisen mielipiteitä ja osoita kiinnostusta häntä kohtaan. Kuuntelemalla voit oppia enemmän hänen kiinnostuksen kohteistaan ja elämästään, mikä voi auttaa luomaan vahvemman yhteyden.

Ole itsevarma mutta älä ylimielinen

Itsevarmuus on tärkeä ominaisuus, jota naiset arvostavat. Ole itsevarma, mutta vältä ylimielisyyttä. Muista, että nainen etsii miestä, joka on itsevarman lisäksi myös kohtelias ja huomaavainen.

Ole hauska

Huumorintaju voi olla loistava tapa tehdä positiivinen vaikutus naiseen treffeillä. Ole rento ja kerro hasukoja juttuja. Vältä kuitenkin loukkaavia vitsejä tai aiheita, jotka voivat olla epämiellyttäviä tai herättää negatiivisia tunteita.

Ole kunnioittava

Kunnioitus on tärkeä osa yhteyden luomista. Kohtele naista kunnioittavasti ja huomaavaisesti, ja vältä loukkaavia tai epäkunnioittavia kommentteja tai käyttäytymistä.

Ole läsnä hetkessä

Yksi suurimmista virheistä, joita ihmiset tekevät treffeillä, on se, että he eivät ole läsnä hetkessä. Sen sijaan, että koko ajan pähkäilisit, mitä sanoa seuraavaksi, keskity nauttimaan ajasta ja ole läsnä hetkessä. Näytä kiinnostusta naista kohtaan ja anna hänelle huomiota.

Treffien jälkeen

Kiitä ja osoita kiinnostuksesi

Kiitä naista treffeistä. Lähetä hänelle viesti ja kerro, että arvostit hänen seuraansa. Tämä osoittaa, että olet kiinnostunut hänestä ja että arvostat hänen aikaansa.

Ole avoin

Ole avoin ja rehellinen treffien jälkeen. Jos haluat nähdä naista uudestaan, kerro se hänelle suoraan. Jos et ole kiinnostunut jatkamaan suhdetta, kerro myös se hänelle kohteliaasti ja rehellisesti.

Älä kiirehdi

Ole kärsivällinen ja anna naiselle aikaa vastata viesteihin. Hän saattaa olla kiireinen tai tarvita lisää aikaa päättääkseen, haluaako hän tavata uudestaan tai jatkaa suhdetta.

Vaikutuksen tekeminen naiseen treffeillä onnistuu, kun otat huomioon edellä mainitut seikat. Nämä vinkit auttavat sinua tekemään vaikutuksen naiseen treffeillä sekä parantavat mahdollisuuksia saada hänestä myöhemminkin deitti- tai seksiseuraa.