Vinkkejä yhden illan juttuihin

1342
vinkkeja yhden illan juttuihin
Kuva: Envato Elements

Monille yhden illan juttujen viehätys on vastustamaton. Onnistunut yhden illan juttu vaatii valloittamista, mahdollistaa palkinnon saamisen, ja tarjoaa mahdollisuuden sekä aivan ainutlaatuiseen peliin että seksuaaliseen nautintoon. Yhden illan juttuja voisi kuvailla seksuaalisuuden ilotulitteiksi. Ne ovat lyhyitä, räjähtäviä ja jättävät usein pysyvän muiston.

Kaikki yhden illan jutut eivät ole samanlaisia, eikä niissä onnistumiseen ole pomminvarmoja keinoja. Tässä on kuitenkin miehille muutama vinkki, joita noudattamalla löytää seuraa yhdeksi yöksi huomattavasti helpommin.

Mene naisen kotiin

Naiset pitävät asuntonsa keskimäärin miehiä siistimpänä ja paremmassa järjestyksessä. Tämä on erityisen käytännöllistä, kun illan jatkosta tehdään suunnitelma lennossa. Et ole välttämättä ole aina varautunut siihen, että saat seksiseuraa. Naiset eivät innostu lattialla lojuvista hikisistä sukista tai likaisista lakanoista. Älä siis pilaa tunnelmaa ja mahdollisuuksisi saada seksiä kämppäsi olosuhteilla. Seksikin on monesti parempaa vieraassa sängyssä.

Naisen asunnolle moneminen mahdollistaa myös viime hetken häipymisen tilanteen niin vaatiessa. Sivulauseeseen lipsahtanut maininta väkivaltaisesta poikaystävästä saattaa nostaa esiin tarpeen muuttaa illan suunnitelmia pikaisesti.

Ole seikkailunhaluinen

Monesti naiset haluavat elokuvien luomien mielikuvien myötä, että parisuhteissa seksi on romanttista rakkauden osoittamista. Tämän voi unohtaa yhden illan jutuissa. Yhden illan suhde onkin mainio tilaisuus toteuttaa itseään ja kokeilla uusia asioita.

Et ole koskaan harrastanut seksiä kyseisen naisen kanssa, joten kommunikaatio on tärkeää. Sano siis suoraan mitä haluat. Muuten nainen ei voi tietää mistä asioista pidät ja mitkä sinua kiihottaa.

Älä ole turhan varovainen. Ota toki aina huomioon, jos nainen ei pidä jostain, mutta toteuta vapaasti omia fantasioitasi. Ole myös avoin naisen haluille ja tarpeille.

Älä ole idiootti

Onnistuneet yhden illan suhteen kasvattavat joidenkin miesten egoa siihen pisteeseen, että he suhtautuvat naisiin alentavasti. Et ehkä halua tavata naista toista kertaa, mutta ei ole silti mitään syytä jättää yhteisestä huonoa makua aamulla. Hoida siis hommat aina loppuun asti kunniakkaasti ja kunnioittavasti. Joissain tapauksissa saatat haluata tavata joskus uudestaankin, joten älä pilaa mahdollisuuksiasi ylimielisellä käytöksellä.

Muista kondomit

Tämä kohta on nykyään itsestään selvyys, mutta se on silti hyvä pitää aina mielessä. Yhden illan juttujen tarkoitus on nimenomaan tuottaa nautintoa yhdeksi illaksi. Et siis halua tuoda mitään ylimääräisiä matkamuistoja seikkailuistasi. Joten muista aina pitää kondomit mukanasi. Jos harrastat yhden illan juttuja usein, kannattaa myös käydä testauttamassa sukupuolitaudit säännöllisesti.

Seksiseuraa löytyy myös netistä

Nykyään seksiseuran haku tapahtuu yhä enemmän netissä. Netissä on monta hyvää deittisivustoa, joilla voi etsiä nimenomaan seikkailuseuraa. Katso tämän hetken suosituimmat seksiseuran hakuun soveltuvat sivustot tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai seksitreffit -sivulta.