Näin löydät kiimaista panoseuraa netistä

4941
panoseuraa
Kuva: Envato Elements

Jos haluat löytää itsellesi seksiseuraa netistä, on tärkeää valita erityisen hyvin seksiseuran hakuun soveltuva deittisivusto. Kaikki deittipalvelut eivät ole tämän asian suhteen samanarvoisia. Joillakin treffisivustoilla etenkin naiset etsivät pelkästään pitkäaikaista elämänkumppania, joten väärän sivuston valinta voi hankaloittaa panoseuran hakua huomattavasti. Ajan ja vaivan säästämiseksi olemme listanneet sivupalkkiin deittisivut, joilla monet käyttäjät etsivät nimenomaan seksiseuraa. Valitse listasta mieleisesi sivusto, ja aloita seuranhaku heti.

Vinkkejä panoseuran hakuun

Heti treffipalstan valinnan jälkeen kannattaa rekisteröityä ja luoda itselleen deittiprofiili. Profiilia laatiessa kannattaa miettiä, miten voisit erottua muista sivuston käyttäjistä. Profiilin ei tarvitse olla pitkä. Siitä olisi kuitenkin hyvä ilmetä, minkälaista seuraa etsit ja miksi olet hyvä valinta panoseuraksi. Tarkasti harkittu huumori toimii yleensä hyvin seksiseuraa etsiessä.

Jos rohkeutesi riittää kasvokuvan lisäämiseen ilmoituksen yhteyteen, parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää panoseuraa. Jos et syystä tai toisesta halua lisätä profiiliisi kasvokuvaa, kannattaa siihen kuitenkin lisätä jonkinlainen kuva. Voit hyvin joko rajata kasvosi kuvan ulkopuolelle tai katsoa kuvassa kamerasta poispäin. Kasvojen peittämistä kuvankäsittelyssä ei kannata tehdä. Jos et lisää profiiliisi kasvokuvaa, kannattaa olla valmis lähettämään sellainen, jos kiinnostavat käyttäjät sitä kysyvät.

Hae panoseuraa aktiivisesti

Profiilin laatimisen jälkeen kannattaa tehdä pieni yleissilmäys deittisivuston tarjontaan. Aseta siis deittipalvelun hakuun itseäsi miellyttävät kriteerit ja katso, minkälaisia käyttäjiä sivustolta löytyy. Kun olet saanut yleiskuvan deittipalvelun tarjonnasta kannattaa alkaa heti ottaa aktiivisesti yhteyttä muihin käyttäjiin. Älä lähetä samanlaisia persoonattomia viestejä massapostituksena, vaan kirjoita jokainen vastaus erikseen. Yhteydenottojen ei tarvitse olla pitkiä, mutta niistä on hyvä ilmetä, että olet kiinnostunut juuri kyseisestä käyttäjästä. Persoonallisilla viesteillä saat paljon enemmän vastauksia yhteydenottoihisi. Erityisesti kannattaa ottaa yhteyttä sellaisiin käyttäjiin, joilla ei ole profiilissaan kuvaa, mutta jotka ovat kirjautuneet sisään palveluun hiljattain. Tälläiset käyttäjät käyttävät usein palvelua aktiivisesti, mutta eivät vastaanota niin paljon viestejä kuin kuvalliset profiilit. Kuvaa voi aina kysyä myöhemmin, kun on saanut ensin jutun luistamaan.

Ehdota seksitreffejä

Treffejä kannattaa ehdottaa aina melko pian viestittelyn aloittamisen jälkeen. Kannattaa ehdottaa treffejä yleiselle paikalle, sillä silloin saat paljon helpommin kiinnostavat käyttäjät suostumaan tapaamiseen. Voit kuitenkin helposti johdatella tapaamisen haluamaasi suuntaan, kun olette ensin hieman tutustuneet tuopillisen tai parin äärellä.